Over mezelf

Studies

Ik ben afgestudeerd met onderscheiding in de Industriele wetenschappen met afstudeerrichting ICT. Na mijn studies leerde ik andere programmeertalen, omdat wij veel interessante programmeertalen niet behandelden in de studies op de universiteit.

Werk

Momenteel werk ik bij Ordina als IT Security Consultant. Ik heb hier veel ervaring opgedaan rond Security en het consultancy leven. Ondertussen ben ik in het bezit van mijn CSX certificaat en ben ik bezig om voor mijn CEH (Certified Ethical Hacker) certificaat te gaan.

Interesses

Ik ben een fervente muziekliefhebber (ik ben ook een tijdje dj geweest). Daardoor had ik een paar jaar geleden een softwareprogramma geschreven om extra functionaliteit toe te voegen aan een bestaand DJ programma. Vele DJ websites hebben hierover een artikel geschreven, waaronder DJWORX en DJTECHTOOLS. Meer info kan je hier vinden.

Daarnaast ben ik ook zeer bedreven op vlak van cyber-security. Ik hou mezelf op de hoogte van de laatste nieuwe cyber-threats en probeer hier de werking van te analyseren¬†¬†(code, distributie, verspreiding, …).

Ik doe ook mee aan hackatons om mijn skills te testen en uit te breiden. Natuurlijk ook voor de sfeer en om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde interesses hebben.

Woonplaats

Ik ben geboren in lommel en momenteel woon ik ook in Lommel.

Vrije tijd

Ik hou mezelf vooral bezig met websites maken voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Natuurlijk zorg ook voor de nodige updates en aanpassingen doorheen de tijd.

Vincent Cox

Web Developer

Webmaster, designer, admin

 Projects

Back to Top